Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Star wars Knigths of the old republic 1 végigjátszás 1.oldal

2011.07.06

eNDAR sPIRE

eNDAR CSÚCS

 

Felébredünk az Endar Csúcson.Trask aki szintén köztársasági katona , vele talákozunk.A hajón a feladatunk eljutni a mentőkabinokba ami könnyű mivel a tervezők oktatójátékként szánták az 1ső pályát.Trask-al folyamatosan hallatok beljebb amikor egy sötét jedi  támad rátok.Trask feláldozza magát , hogy te elmenekülhess . Amint elértél a mentőkabinhoz találkozol Carth Onasi -val akivel sikerül elszöknötök Taris-ra.

          

 

Taris

Furcsa  álmod volt a landolás után egy sith harcol Bastila ellen.Irány tovább ki az ajtón.Kint segítsünk a Durosoknak vegyük az irányt észak Tarisnak.Itt nyissunk be minden szobába , az egyik szobában találunk egy kereskedőt és néháyn sithet akik épp vallatják szegényt.Segítsünk neki majd a maradványokból szedjük fel a sith páncélt és vegyük is fel.Ezután lent menjünk a be a relytett bekek bázisára. Ott el kell cserélni a sith ruhát a hivatalos papirokra.Menjünk le Alsóvárosba és menjünk ki a város kapuján.Itt Mission Vao - val találkozunk aki elmondja hogy barátját Zaalbart elrabolták.Menjünk le a csatornáb és haladjunk bármerre mert ugyanott lyukadunk ki úgyis.Ha elértünk egy ajtóhoz Mission kinyityja nekünk és ott lesz Zaalbar ,és életadósságot fogad karakterünknek. Ha ez megvan keressük meg az az ajtót amit energiacella véd.Ezt Mission kinyitja (tipikus tolvaj J).Arrafelé menet talákozunk egy rankorral.Nem kell megijedni a gránátok simán kivégzik.Ezután márcsak be kell sétálni a bázisra.Itt menjünk le a Garázs szintre.A garázsban keressük meg a felügyelő irodáját és szerezzük meg a kulcsot.A kulcsal a medenceterremmel szemben levő ajtót lehet kinyitni . Itt öljük meg az őröket és szerezzük meg a gyorsítót.Ezután menjünk vissza a bek bázisra.Másnap elindulunk a garázsba.Itt az a cél , hogy az eddig elért időt túllépjük.A díjat nem adják át a Vulkárok mert azt állítják , hogy hősunk csalt.Öljük meg az összes ellenséget majd beszéljünk Bastila-val.Ekkor visszakerülülünk a relytekhejre.Ismét menjünk ki.Itt egy twilek elmondja , hogy Canderus Ordo találkozni akar velünk a kocsmában.Menjünk és keressük meg őt.Ő felajánja , hogy segít kujutni Tarisról de kell hozzá egy T3 as droid aki tudja a kódokat a siht bázishoz.Ha megvan a droid törjünk be a sith bázisra és siessünk fel a felső szintre és öljük meg a kormányzót.Kutassuk át a hulláját és menjünk vissza Canderous-hoz aki már az alsóvárosi kocsmában van.Ezután ő elvisz Davikhoz.Ne várjunk tovább sétáljunk végig a hajón és győzzük le Calo Nordot és Davikot majd lépjünk le.Kint le kell lőni a vadászgépeket.

 

Dantooine

 

Ha leszálltunk Dantooine-ra beszéljünk a jedi tanács-al.Azután ismét vissza kerülünk a hajóra.Ekkor ismét vissza kell térni a jedi tanácshoz.Ekkor elkezdenek jedivé képezni.Az első az hogy elmond a jedi kódot.Ezt a hajóddal szembenálló twilek jeditől tudhatod meg .A másik az h mi akarsz lenni ezt a kérdések segítségével fogja eldönteni a  tanács.A harmadik , hogy megtisztítsd a ligetet a sötét erőktől.Ekkor el kell látogatni a lligetbe és megölni / jó útra téríteni Juhanit.(Ha jó útra térítsük  a csapatunk tagja lesz).Ezután  meg kell keresni a csillagkóhó térképet.Ez igen egyszerű csak két oldalon elvégezzük a Teszteket és kinyitódik az ajtó.Ha megvan térjünk vissza a jedi tanácshoz és meséljük el mi tötrént.Ezután térjünk vissza a hajóra ahol ezek után négy bolygó közül választhatunk.

Mannan

 Megérkeztünk az első bolygóra.Menjünk le Ahto városba miután kifizettük a díjat lépjünk be a városba.Itt keressük fel a köztárasági diplomatát  , ő elmondja , hogy a sithek ellopták a droidjukat és elvitték a sith bázisra.Ahhoz , hogy betudj törni 3 lehetőséged van.Kivallatni a sith foglyot , feltörni a belépőkártyát , rajaütni a sithekre a hangárban. Ha ez megvan törjünk be. Egyenesen haladva rögtön az első kis szobába ott a droid.Kutassuk át és vigyük el . A kódok megvannak ideje visszatérni a köztársasági bázisra.Útközben letartóztatnak, itt az a lényeg ,hogy küldjük el az ügyvédet és magunkat védjük.A diplomata jutalmul neked adja jutalmul a tengeralatjárót.Ekkor bekerülünk a koltobányába.Itt keressük meg a búvárruhát és a hangpisztolyt majd menjünk ki a víz alá.Öljuk meg a Frysacápákat majd menjünk be a  bázis másik oldalára.Itt találkozunk két félős emberrel.Győzzük meg őket,hogy nem okozunk gondot és beengednem.Ezután keressük meg a kijáratot.Itt látjuk az ős firaxa-t . 2 lehetőség van megmérgezni a cápát vagy felrobbantani a koltogyár egy részét.Mindenképp a robbantás a jobb mert  akkor nem tiltanak ki örökre a városból.Menjünk a Firaxa cápa helyére és nézzük meg a csillagtérképet.

 

Tatoine

 

A második bolygó.Fizessük ki a dokkolási díjat  majd menjünk be a Czerka irodába.Kérjünk engedélyt majd menjünk be a droidboltba és vegyük meg a küldetéshez szükséges HK-47-et.Mennjünk ki a homoktengerbe és öljük meg a buckalakókat és szerezzük meg a ruhájukat.Most váltsunk csapatot:A csapatban legyen: HK-47 Bastila , és a karakterünk.Vegyük fel a buckalakóruhát és menjünk a buckalakó haditáborba . Itt felismer az őr és elvisz a törzsfőnökhöz.Itt elmondja mit akar.Azután menjünk vissza a czerka irodába szerezzük meg a Rodiantól a szükséges tárgyakat és térjünk vissza a táborba.A főnök jutalmul neked adja a botját és a Dűne tenger térképét.Menjünk tehát oda.Itt beszéljünk a twilek vadászal aki elmondja hogy egy sárkáynra vadászik.A sárkány kedvenc étele a Bantha a bantháké meg a bantha abrak.Szerezzünk Bantha trágyát és a Dűne Tengeri bantha -kat csalogassuk a sárkánybarlanghoz.Ekkor a sárkányunk kijön onna és meghal.Menjünk be a barlangjába és nézzük meg a csillagtérképet.

 

kORIBBAN

 

A 3 . bolygónk a sithek boylgója.Itt rögtön menjünk be a városba azon belül a kantinba és beszéljünk Yuthura - val aki elvisz a sith akadémiára.Itt tekintélyt kell szerezni ahhoz hogy mink legyünk a bajnokok ebben az évben.A következő küldetésekben lehet tekintélyt szerezni:

-Mandalori Fogoly Kikérdezése

-Szökött Diákok

-Marka Ragnos Sírja

-Ajunta Pal Sírja

-Tulak Hord Sírja


-Lashowe Segítése
 

Ha ezek megvannak menjünk jelentsük Uthar Whyn -nek aki elvisz az utoslío próba helyszínére egy sírba.

Az elágazásnál forduljunk jobba,öljük meg a Terantekeket és húzzuk le a kart.A két oszlopból szedjük ki a két gránátot.Majd menjünk visszafelé és menjünk tovább egyenesen.A savmedencébe dobjuk bele a jég gránátot és menjünk előre.A szoborból vegyük ki a fénykardot és nézzük meg a csillagtérképet.Kint már ván Yuthura és Uthar. Válasszuk ki melyiket öljük meg aztán menjünk vissza a hajóra

 

 

LEVIATAN

 

Amikor haladnánk a 4. bolygóra bekerülünk a Leviatan vonósugarába.Itt válasszunk ki egy csapattagot aki majd megment minket.Mission Vao tökéletes erre a feladatra.Menjünk a cellákhozz és engedjük ki őket.Menjünk a liftel a hídra.Szerezzünk űrruhát majd az űr béli hídon át menjünk át a hajóorrba.Itt menjünk fel a Hídra és öljük meg Karath admirális-t.A hangárfelé menet talákozunk malakkal aki elmondja , hogy hősünk Darth Raven.Harcolunk vele utána Bastila feláldozza magát hogy ti elmeneküljetek.